2013. november 8., péntek

11. fejezet


Reggel úgy keltem fel, hogy eldöntöttem, nem fogok Liam agyszüleményeivel foglalkozni. Az egészet kitalálta, hogy legyen min rágódnom és beégessem magam Louis előtt, ha nem tudnám tartani a számat. Hatalmasat sóhajtva lépkedtem lefele a lépcsőn, de le már nem értem. Louis nagy erővel ütközött belém, így én előre estem, míg ő rám. Fájdalmasan felnyögtem, mire Lou elnevette magát, bár nem értettem mi olyan humoros.
-Mi az, ami ennyire vicces?- löktem le magamról és felszisszenve egyenesítettem ki összegabalyodott végtagjaimat.
-Puhára estem.- veregetett vállba.
-Nem is vagyok puha.- nyújtottam ki rá a nyelvem, mire elkapta azt. Kikerekedett szemekkel néztem arcát amíg el nem engedett végre. Már a hasát fogta a nevetéstől és szemeiből csak úgy folytak a könnyek. Durcásan figyeltem őt, de egy idő után engem is elkapott a röhögő görcs. Mit lehet tenni? Ez egy ilyen nap.
-Na gyere, te kis puha!- kapta el a karomat erőteljesen és a konyhába ráncigált. Lenyomott az egyik székre, majd nekiállt kirámolni a hűtőt, ahonnan előkerült a Nutellától kezdve, a sült csirkén keresztül, a répáig minden. Mosolyogva figyeltem őt, mígnem végül leült mellém és egyszerre kezdte enni a 2 tányérról az ételt, amik előtte voltak. Szerintem ő maga sem tudta, hogy éppen mit töm be a szájába. Mikor mindketten megreggeliztünk elindultunk a suliba. Gondolhattam volna, hogy ma nem lesz könnyű napom, mivel Liamet már az utca végéről kiszúrtam, ahogy az iskola kapujában álldogált Niallel az oldalán. Nem nyilvánítottam neki nagy figyelmet, nyugodtan sétáltam el mellette, mikor egy hatalmas rántással visszahúzott. Elkapta a pólómat a mellkasomnál és a kő kerítésnek nyomott.
-Most nem olyan nagy a pofád, mint tegnap, mi?- utalt arra, hogy az ezelőtti napon én fogtam így az ő felsőjét. Meg sem mertem szólalni, csak tátogtam.- Mit akarsz mondani? "Kérlek verj meg Liam!"- nyávogott magas hangon, majd bal ökle súlyosan csapódott gyomorszájamba, mire elterülve a földön kezdtem öklendezni. Ilyenkor hol van Louis? Remegve néztem fel a barna hajú srácra. Felhúzott maga elé és szikrázó szemekkel figyelt.
-Miért bántasz?- dadogtam a fájdalomtól elfúló hangon.
-Mert az utamban állsz, te féreg!- sziszegett mérgesen, majd teljes erővel a falnak csapott, így fejem nagyot koppant a kemény anyagon.- Ha egy szóval is meg mered ezt említeni Louisnak, hidd el, hogy az lesz az utolsó napod.- hajolt le hozzám, így szemei egy magasságban voltak az enyémekkel, melyek még elég zavarosak lehettek az ütődéstől. Nehezen ugyan, de felálltam és a cuccaim összeszedése után bementem a terembe. Egy dolog volt, ami erőt adott a nap további részéhez. Péntek volt.
-Mr. Styles!- nézett a naplóra a történelem tanár.- Látom sikeresen megtalálta a termet.- pillantott rám gúnyosan. Lehajtott fejjel mentem a padomhoz, ahol Grace zöld szemeivel találtam szemben magam. Rosszallóan méregetett, majd sóhajtva elfordult. Mérgesen csaptam a földre a táskámat. Nem lehetek ekkora szerencsétlen! Miért kellett nekem találkoznom Liammel?

*3. szünet*

Kissé félve léptem ki az iskola épületéből, mivel tudtam mi vár rám odakint. Még első szünetben jött hozzám egy harmadikos, aki megszeppenve adta át az üzenetet, hogy Liam várni fog rám az udvaron, a nagyszünetben. Első pillanatban megláttam alakját, ahogy gúnyosan bámul rám az egyik fa mellől. Bizonytalan léptekkel mentem mellé, majd mikor kartávolságon belül voltam elkapta a csuklómat.
-Nekünk még maradt egy kis elintéznivalónk.- vezetett gúnyos mosollyal a bokrok takarásába, ahol egy biztos mozdulattal gáncsolt ki. Amikor már a földön feküdtem, fekete bakancsával tökéletes pontossággal találta el a lengőbordámat. Felordítottam a fájdalomtól.- Befogod a pofádat!- emelte fel a fejemet a hajamnál fogva.
-De Liam! Én nem vagyok szerelmes Louisba!- mondtam talán kicsit hangosabban a kelleténél, mivel ekkor megjelent mellettünk egy tanár, mögötte pedig pár diák figyelt minket kikerekedett szemekkel.
-Payne! Azonnal elengeded!- akadt ki az informatika tanár, aki egy nagydarab, maci testalkatú, szemüveges férfi.- Menj az igazgatóiba.- kapott fel a karjaiba.- Utat.- nézett a tömegre maga mögött és egészen az orvosiig cipelt. Csukott szemekkel szenvedtem a nem múló fájdalom miatt. Mikor lerakott a vizsgáló asztalra még bennmaradt velem, bár nem nagyon értettem minek.
-Istenem! Mi van vele?- rontott be ekkor Louis. Mikor meglátott erősen magához szorított. Csak kapaszkodtam a pólójába és nem akartam elengedni.- Annyira sajnálom, hogy nem figyeltem rád.- megéreztem, hogy könnyei vállamon landolnak. Itt már én sem tudtam tartani magamat és egy nedves csík csúszott végig államig. Remegve öleltem ugyanolyan erővel, semmit sem lazítva a tartásomon.
-Mr. Tomlinson.- húzta el tőlem Louist az infó tanár.- Harryt muszáj megvizsgálni, hogy nem esett-e súlyosabb baja.- ölelte át a derekát és maga mellett tartotta.- Tudod mi a jó ebben?- nézett rám szemüvege mögül a tanár úr.- Hogy már nem leng a bordád.- vigyorgott. Lou elnevette magát, én csak fájdalmasan fogtam az oldalamat, miközben mosolyogva ráztam meg a fejemet. Néha nem tudom, hogy ő tényleg egy diplomás tanár, vagy egy diák közülünk. A nővér lesegítette a pólómat, majd elfektetett a vizsgáló asztalon. Kellemetlenül éreztem magamat, de ezzel ő egyáltalán nem törődött. Elkezdte nyomkodni a hasamat, mire furán néztem fel rá.
-Nem a hasamat rúgta meg.- szóltam kissé bátortalanul.
-Tudom.- forgatta meg a szemeit és folytatta a tapizást.- Csak ellenőrzöm, hogy nem lett-e belső sérülésed.
-Értem.- hajtottam vissza a fejemet. Egyre lejjebb haladt, végül a gatyámat húzta lejjebb, mire idegesen felültem.- Mit csinál?
-Ne ugrálj már. Ez a munkám.- sóhajtott unottan, majd visszanyomott és addig a határig lehúzta a nadrágomat, hogy még éppen nem látszott ki, aminek nem szabadott volna. Láttam, hogy Louis elfordulva nevet. A vállai erősen remegtek, így tudtam, hogy röhög. A tanár is próbálta visszatartani a kitörni készülő nevetését, de nagyon nehezére esett. Kínosan bámultam a plafont, amíg nem végzett a nővérke.- Felöltözhetsz.- nyomta a kezembe a pólómat végre.- Semmi komolyabb sérülésed nem esett, viszont a zúzódások idővel be fognak kékülni, így azokat szerencsés lenne lejegelni.
-Rendben. Köszönöm.- indultam kifele amilyen gyorsan csak tudtam. Mérgesen vonultam be az informatika terembe, ahol a többi osztálytársam hangosan zajongva gépezett. Megmentőm is megérkezett és elkezdődhetett az óra.

*Ebéd szünet*

Grace félve figyelte az arcomat ebéd közben.
-Mi a baj?- döntöttem el a fejemet, így néztem tovább őt. Elkezdett kuncogni, amit ebben az esetben nem nagyon értettem.
-Pont olyan vagy így, mint egy bagoly.- fogta meg két oldalon az arcomat és vissza "egyenesítette".
-Most már elmondod, hogy mi a baj?- tettem le a villámat a tányérra.
-Liam megvert.- sóhajtott fájdalmasan.
-Mi? Én megölöm!- ordítottam és felugrottam az asztaltól.
-Harry!- húzott vissza ülésbe riadtan.- Téged, te majom! Nem engem!- adott egy apró puszit.- De jó látni, hogy megvédenél.- simított végig a kézfejemen. Még az adrenalintól felpörögve próbáltam enni, de remegett a kezem, így leejtettem az evőeszközömet.- Nyugi.- ült át mellém a lány és közel bújt hozzám. Jó érzés volt érezni teste melegét, így sikerült lehiggadnom és befejeznem a kajámat. Nem együtt mentünk haza, mert nekem külön énekem volt a verseny miatt. Végre sikerült egy kicsit kikapcsolnom, de ez a másfél óra túl gyorsan véget ért, így nemsokára már otthon is voltam. Az órára nézve megállapítottam, hogy Louisnak még edzése van, mivel a mutatók még csak 7 órát mutattak. Felvonultam az emeletre és Lou szobája felé vettem az irányt. Felkaptam a gitárját és elkezdtem pengetni, de egy jó óra után éreztem, hogy lassan lecsukódnak a szemeim. Ásítva mentem a saját birodalmamba és egy tiszta alsóval karöltve bevánszorogtam a fürdőszobába. Folyattam magamra a kellemes, meleg vizet és közben dúdolgattam, majd egy ajtócsapódásra lettem figyelmes.
-Harold!- hallottam meg Lou hangját, majd egy hatalmas kiáltást és Louis valahogy beesett a zuhanyzóba. Előttem feküdt, majd lassan felkelt, de mindenhol tiszta víz volt. Teljesen elpirulva figyeltem ténykedését, miközben próbáltam takarni magamat.- Csak azt akartam mondani, hogy Grace keres.- ment ki sietősen a helyiségből. A levegőt kifújva zártam el a vizet és a gatyámat magamra kapva mentem vissza a szobámba. Az ablakban már várt a vörös hajú vadóc.
-Szépfiú!- dobott fejbe egy párnával, mire meglepetten elkaptam a tárgyat.- Kérem vissza.- nyújtotta a kezét nevetve, én pedig készségesen hozzá vágtam. Nevetve figyeltük egymást, majd megpróbáltunk megkomolyodni.- Holnap akkor reggel 9-re átmegyek. Addigra legyél készen!- csukta be az ablakot és én is utánoztam, majd elterültem az ágyamon. Ekkor Louis feje jelent meg az ajtómban.
-Bejöhetek?- mosolygott. Megütögettem magam mellett az ágyat, hogy jöjjön ide. Leült mellém és a vállaimnál fogva lenyomott az ágyra. Riadtan figyeltem, hogy mit akar tenni.- Fájnak?- emelte fel a kezemet és az oldalamat kezdte vizsgálni, amit nagy, kékes-zöld folt díszített, majd áttért a hasamra. Megnyugodtam féltő tettei láttán és megráztam a fejemet.- Nagyon megijedtem, mikor az egyik osztálytársam elmondta, hogy mi történt.- bújt az oldalamhoz.- Rögtön futottam hozzád.
-Örültem, mikor bejöttél.- húztam a lehető legközelebb a testemhez. Vigyorogva nézte az arcomat.
-Liam elmondta, hogy tudod a sztorit.- sóhajtott.
-Beszéltél utána Liammel?- akadt el a lélegzetem.
-Igen. Betörtem az orrát.- fordította el a fejét tőlem, mire kikerekedett szemekkel visszafordítottam.
-Kérlek, Louis! Mondd, hogy ez nem igaz!- kérleltem kétségbeesetten.
-Megutálsz ha mégis?- figyelt apró mosollyal az arcán.
-Ez nem a te dolgod lett volna!- néztem arcát mérgesen.
-Igenis, az enyém is! Az öcsém vagy, Harold! A bátyónak pedig az a dolga, hogy megvédje a kisebb testvérét!- dobta át egyik kezét a hasamon és egyenletesen kezdett szuszogni.- Jó éjt Harold!
-Louis!- kaptam fel a fejem.- Te tényleg jártál Liammel?
-Igen.- csuklott el a hangja.- Holnap majd megbeszéljük. Aludj.- adott egy jó éjt puszit és kényelmesen elhelyezkedett a hasamon. Végül is! Minek a külön szoba? Lassan mindketten elaludtunk.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Azt szeretném kérdezni, hogy az olvasók között van-e olyan aki esetleg letette-e a felsőfokú nyelvvizsgát (akármilyen nyelvből). :) Ha igen, az lenne a kérdésem, hogy milyen korban, mennyire volt nehéz és mik voltak a témák? :D Előre is nagyon szépen köszönöm. :)

2013. november 4., hétfő

10. fejezet

*Reggel*

Egy átlagos csütörtök kevésbé átlagos reggele. Mikor végre elköteleztem magam arra, hogy kinyissam a szemeim, hihetetlen gyorsasággal ugrottam ki az ágyból, mivel Louis hatalmas, kék szemeivel találtam szemben magam. Nevetve figyelte a reakciómat elég érdekes ébresztési módjára.
-Hm.- mosolygott.- Tegnap átjött Grace. Elég sokáig dumáltunk.- nézegette a körmeit kajánul.
-Louis! Miről?- lépdeltem közel hozzá határozottan.
-Rólad.- bökött mutató ujjával a mellkasomba.- Azt mondta, hogy szarul esett neki a tegnapi, ezért most inkább ne szólj hozzá, mivel időre van szüksége.- ölelt át. Hatalmasat sóhajtottam és elléptem, hogy összeszedjem a mai napi ruháimat.- Istenem! Milyen kis nyomott fejed van!- húzott vissza karjai közé.- Ne csináld! Nem is ezt mondta.- mosolygott Lou.- Azt mondta, hogy hiányzik neki a társaságod.- nyomott egy puszit a fejemre, majd mikor elengedett gyorsan az ablakomhoz rohantam, ahol megpillantottam őt. Hatalmas vigyorral az arcán figyelt, majd mindketten kitártuk az ablakot.
-Elég sokat gondolkoztam rajtad és tudnod kell, hogy arra jutottam, hogy te egy esetlen kis szépfiú vagy.- nevette el magát. Mérgesen figyeltem az arcát.
-Azért ez nem volt túl kedves. Na de mindegy. Megyek készülődni.- húztam be a függönyt és a szekrényem elé álltam. Miután mindent megtaláltam és elkészültem, leszaladtam Louhoz reggelizni.

*Délben*

Egész nap csak unatkoztam, volt, hogy majdnem bealudtam az órán. Ebéd közben valaki erősen az oldalamnak vágódott.
-Szia Harry.- vigyorgott gúnyosan Liam, majd a tányéromat átette a saját tálcájára.
-Hé! Én mit fogok enni?- lepődtem meg.
-Szerinted ez hol érdekel engem?- falatozott jóízűen, miközben egyre csak gyűlt bennem a düh. Eddig eltűrtem Liam viselkedését, de ez már nekem is sok.
-Miért vagy ilyen velem?- fordultam felé, majd minden önkontrollomat elvesztve megmarkoltam a pólóját. Elnevette magát, majd lefejtette az ujjaimat.
-Nagyon ijesztőnek nézel ki kicsi Harry.- csípte meg az arcomat röhögve.- Te komolyan nem tudod? Louis nem mondta?- evett tovább.
-Nem.- kerekedtek ki a szemeim. Ebből már semmi jó nem lesz. Mi köze van ehhez Louisnak?
-Rendben. Akkor délután átmegyek és elmondom.- kapta fel a tálcáját és eltűnt a szemem elől. Idegesen indultam el a kapu felé. Már éhes sem voltam. Nem akartam, hogy Liam átjöjjön hozzánk, főleg azt nem, hogy hozzám! Hatalmasat sóhajtva lépkedtem Lou felé, mikor odaértem mellé csak átöleltem. Nem kellettek szavak, megértette, hogy ideges vagyok. Nyugtatólag simogatta a hátamat, aztán pedig némán elindultunk haza felé. Gracenek még külön rajz órája lesz, így nem csatlakozott hozzánk, Zayn pedig edzésre ment. Mikor hazaértünk halálra vált arccal mentem a szobámba és csak ültem az ágyamon. Már vagy fél órája így lehettem, mikor csöngettek, melynek hatására a gyomrom összeugrott.
-Harold!- kiáltott Louis.- Hozzád jöttek.- nyitott be a szobámba elfehéredett arccal.- Ha kellek, itt vagyok a szobámban.- Csak bólintottam, hogy rendben. Liam csak leült a fotelembe és semleges arccal figyelt engem.
-Fektessük le a szabályokat.- mutatta, hogy én is foglaljak helyet. Feszengve ugyan, de leültem, bár így nehezebben tudok menekülni.- Először is, amiket most elmondok, az mind egy kurva nagy titok! Másodszor, te erről egy árva léleknek nem beszélsz! Louis is bele számít!- nézett idegesen.- Az utolsó pedig, végighallgatsz, nem pofázol bele, végén kérdezhetsz, de nem biztos, hogy válaszolok. Tiszta?
-Igen.- nyeltem egy nagyot. Mi lehet az, ami ilyen súlyos?
-Louis 2 éve nem randizik senkivel, csak egy éjszakás kalandjai vannak. Ezt tudod, mert hallottam, hogy valaki mondta. 2 évvel ezelőtt volt egy elég hosszú kapcsolata, ami elég rossz véget ért.- sóhajtott.- Megcsaltam.- hajtotta le fejét. Soha nem láttam Liamet ilyen sebezhetőnek, de ezzel gyorsan fel is hagyott, mikor méreggel teli tekintettel felnézett rám.- Azóta nem szeretett senkit.- mélyült el a hangja.- Most mégis látom azt a csillogást a szemében, amikor rád néz, mint akkor.- fújtatott. Teljesen lefagyva figyeltem. Hogy én tetszek Louisnak? Ez teljesen lehetetlen!
-Nem. Louis a bátyám!- ráztam meg a fejemet inkább magamat alátámasztva, mint Liamnek címezve.
-Ha!- vizslatott keserű képpel.- Te nem tudod milyen Louis amikor igazán szerelmes! Nem ismered őt úgy mint én!
-Akkor ezért miért rám vagy kiakadva?- nézegettem a zoknijaimat félénken.
-Mert te vagy az első, akin látom, hogy el tudná venni tőlem.- dühödött be teljesen és az asztalomra csapott.- Hidd el, hogy ezt nem fogom hagyni!- kelt fel és kirohant feldúltan. Letaglózva bámultam a helyet, ahol az előbb még ő ült. Féltékeny. Ekkor Louis caplatott be.
-Minden rendben van? Nem bántott?- nézett végig rajtam még mindig kissé sápadtan. Csak megráztam a fejem és eldőltem az ágyon. Ez teljességgel lehetetlen! Louis sehogy nem néz rám, kizárólag barátilag. Ebben teljesen biztos vagyok!- Hétvégén elmegyünk a partra. Van kedved jönni?- hajtotta a fejét a hasamra.
-Igen, persze.- kezdtem simogatni a haját. Egy erőteljes csapódást hallottam meg az ablakom felől. Grace figyelt minket. Mosolyogva oda álltam elé.
-Szépfiú. Louis mondta a hétvégét?
-Igen. Te is jössz?- lett egy csapásra jobb kedvem.
-Persze. Ki nem hagynám!- csukta be az ablakot és elment végezni az éjszakai teendőit, amit én is megtettem. Kettős érzésekkel feküdtem le. Biztos, hogy Liam csak hazudik! Egyszerűen csak simán gyűlöl azért, aki vagyok és azért, ahonnan jöttem. Louis a testvérem és úgy is néz rám, mint egy testvérre... remélem. 

2013. november 2., szombat

9. fejezet


Elég gyorsan be is értünk. Első óránk tesi volt. Mindenki halálra vált arccal lépett be az öltözőkbe. Elég gyorsan felöltöztem, így bementem a terembe.
-Ne legyetek már ilyen rossz kedvűek!- löktem meg két osztálytársamat.
-Fogd már be Harry! Téged imád a pasi! Bezzeg velünk olyan, mint a rongyokkal!- nézett mérgesen Jason. Jason az a fajta fiú, aki olyan magas, mint amilyen széles.- Bár nekem lenne Tomlinson a bátyám! Nekem is jutna egy kis tisztelet!- bökött oldalba.
-Engem nem érdekel Louis sikere.- legyintettem.
-Ugyan már! Miatta szeret téged mindenki!- nézett lesajnálóan Lilien. Ekkor ért be Grace is és mikor ezt meghallotta hátulról meglökte a csajt, aki így arcra esett. Az egész csarnok zengett az osztály röhögésétől. A lány vérig sértetten, vörös képpel kelt fel a földről. Én nem tudtam velük nevetni. Igaza lehet. Csak azért beszélgetnek velem, mert Louis a bátyám? Könnyen meglehet, hiszen Ő nagyon népszerű. A vörös hajú szépség észrevette, hogy valami nem oké velem. Vidítólag végigsimította az arcom.
-Mi a baj szépfiú?- mosolygott.
-Tényleg csak Louis miatt vannak velem.- csuklott el a hangom.
-Ne legyél már hülye!- vágott nyakon elég erősen. Fájdalmasan dörzsöltem a tarkómat.
-De hiszen te is tudtad, hogy Louis a "bátyám", mikor elkezdtél velem dumálni.- jutott eszembe.
-Rohadj meg Harry! Ha azt hiszed, hogy csak Louis miatt vagyok veled, akkor baromi nagyot tévedsz, de látom, hogy én vagyok a marha, hogy keresem a társaságod. Miért képzelsz rólam ilyeneket?- kulcsolta össze a karjait a mellkasa előtt és elment a lányokhoz. Letaglózva néztem utána. Én nem akartam ezt. Csak eszembe jutott. Miért mondok ki mindent, amire gondolok? Én barom! Hatalmasat sóhajtva álltam be a sorba mikor bejött a tanár. Természetesen megint futással kezdtük. Besoroltam Grace mellé, de ő tudomást sem vett rólam. Nagyon rosszul esett, de tudtam, hogy ezt én csináltam magamnak. Csöndben folytattam a köröket magányosan, Gracet lehagyva. Második óra matek volt. Karjaimra hajtottam a fejemet a padon, nem néztem fel akkor sem, mikor padtársam helyet foglalt. Láttam a fekete bakancsait és valami kellemes érzés fogott el. Nem értem miért vált ki belőlem ilyen érzéséket, mikor ő annyira más. Annyira vad. Ekkor beviharzott a tanár, így muszáj volt feltápászkodnom. Egész órán csak firkálgattam a füzetem hátuljába, így mikor felszólítottak, azt sem tudtam hol vagyok.
-Örülnék neki, ha figyelnél, Harry.- nézett rám mérgesen a tanár a tábla elől. Csak bólintottam és tovább folytattam a rajzolást. Mikor megszólalt a csengő kikerekedett szemekkel konstalláltam a művemet. 3 színt használtam, teljesen tudatlanul. Feketét, zöldet és vöröset. Zöld, csillogó szemek voltak a papíron, vörös hajjal körülvéve, majd a szemem a lap sarkába tévedt. Apró betűkkel a Grace név állt ott.
-Szép.- bökött oldalba a lány. Elvörösödve lehajtottam a fejem és gyorsan becsuktam a füzetet. A táskámba rejtettem.- Tudod, te nagyon különös srác vagy.- fordult szembe velem. Igazából nem is szembe, mivel én oldalt ültem neki.
-Tudom. Meg hülye.- néztem fel rá. Vigyorogva megrázta a fejét.
-Ne mondj ilyet. Tudod, rájöttem, hogy tesin nem úgy értetted azt, amit mondtál. Eddig bele sem gondoltam, hogy milyen nehéz lehet neked. Igazából új életed lett pár nap alatt.- fogta meg a kezemet. Apró csuklóján egy gumi anyagú karkötő feszített. Fekete alapján fehér betűk hirdették, hogy a gazdája a Tankcsapda nagy rajongója. Mosolyogva figyeltem a kicsi tárgyat.
-Tényleg elég nehéz, na meg fura.- túrtam göndör fürtjeim közé. A nap további része elég egyhangúan telt, de ebéd közben történt valami igazán nem hétköznapi. Legalábbis remélem, hogy nem az és nem lesz benne részem minden nap. Egy végzős csaj telepedett le mellém. Göndör, hosszú, fekete haja lágyan omlott le vállaira, jól kiemelve gyönyörű, hatalmas, mélykék szemeit. Tátott szájjal bámultam, bár nem tudom mikor nyitottam ki.
-Szia Harry.- csavargatta egy tincsét. V nyakú, fehér pólót viselt, London felirattal, hozzá pedig egy igazán rövid farmergatya feszült lábain. Végignéztem hosszú, vékony combjain, majd alsó ajkamba harapva visszatértem az arcára. Istenem! Én is férfiból vagyok!
-Sz...Szia.- nyeltem egy nagyot. Grace rosszalló pillantásokkal illetett, de jelen esetben nem tudtam vele foglalkozni. Ó, hogy én ezt még, hogy meg fogom bánni!
-Molly.- nyújtotta a kezét én pedig megráztam.- Arra gondoltam, hogy megkérdezem, nincs kedved eljönni szombaton hozzánk? Tartok egy medencés bulit, ott lesz mindenki, aki számít.- vigyorgott édesen. Ezt a kijelentést! Aki számít... Pf! Gondolom egy osztálytársam nincs a meghívottak listáján.
-Hát... Nem tudom.- vakartam meg a tarkóm idegesen.
-Ne csináld már!- akaszkodott a karomra és egy apró puszit nyomott az arcomra.- Louis is eljön!
-Oké.- dadogtam. Boldogan tapadt bőrömre ajkaival újra. Kellett pár másodperc miután elment, hogy visszatérjek az ebédemhez. Grace csak lesajnálóan méregetett.
-Hibáztam. Te tiszta olyan vagy, mint a többi pasi.- kapta fel a tálcáját és gyors iramban távozott. Ne már! Megint elrontottam valamit?
-Látom Molly téged is megtalált.- puffant le mellém Louis.
-Ja.- túrtam a krumplipürébe unottan.
-Most meg mi a baj?- ölelte át a vállam.
-Grace már megint kiakadt rám!- sóhajtottam, majd felkeltem és visszavittem a tálcám. Lou csak követett.
-Nyugi! Minden oké lesz.- rakta le a maradékát, majd eltűnt. De jó, hogy együtt mennénk haza! Felkaptam a táskámat és elindultam a kapuhoz. Egyedül. Már az utcán voltam, mikor meghallottam egy hangot a nevemet kiabálva.
-Styles! Hol hagytad a sleppedet?- találtam szemben magam Liammel, mikor megfordultam.
-Hagyjál Liam!- legyintettem le.- Most nincs hangulatom hozzád.
-Payne! Szállj le róla!- jelent meg Zayn és védelmezően elém állt.
-Ugyan Malik! Gyere már! Játszadozzunk egy kicsit vele! Miért véded?- mosolygott gonoszan.
-Menj haza Liam!- karolt át a fekete és elindultunk haza.- Jó lenne ha nem mondanál neki ilyeneket.- nézett rám féltőn.- Liamen nem látszik, de baromi erős. Állj meg. Megvárjuk Niallt.- nézett vissza. A szöszi lihegve futott utánunk.
-Azt hittem már soha nem érlek utol titeket.- támaszkodott meg Zayn egyik vállán, majd kiegyenesedett.
-Figyelj szőke! Észrevetted, hogy 2 utcával lejjebb laksz?- nevette el magát Zayn.
-Na basszus!- csapott a homlokára Niall.- Mindegy! Akkor átmegyek hozzád.- indultunk el.
-Holnap találkozunk.- kacsintott rám a fekete hajú srác, a szöszi pedig csak intett egyet, majd mint egy hűséges kiskutya követte Zaynt a házukba.
-Hé! Köszi.- néztem még rájuk. A tetkós csak legyintett, Niall pedig értetlenül nézett hol rám, hol rá. Bementem a házunkba, ami üres, mivel Jay valami üzleti úton van, Louis apukája pedig még mindig a turnén a bandájával. Ez annyira fura. Már több mint egy hete élek a házában, de még nem is találkoztam vele. Igaz, Louis mutatott képeket, de az teljesen más. Felmentem az emeletre. Louis szobájának az ajtaja tárva-nyitva volt. Amint benéztem, a gitárját láttam meg. Hihetetlen késztetést éreztem rá, hogy kipróbáljam. Még soha nem láttam ennél szebb darabot. Fényesre csiszolt, fehér csoda. Halkan bementem és a kezembe vettem a hangszert. Az árvaházban töltött évek alatt, mióta iskolába jártam gitároztam. Nagyon szeretem a zenét, így könnyedén pengettem a húrokat.
-Ez szép volt.- hallottam meg Louis hangját, mire majdnem elejtettem a gitárt ijedtemben.- Nyugi. Akármikor játszhatsz rajta. Jól megy.- mosolygott és leült az ágyára.
-Sajnálom, hogy szó nélkül jöttem be a szobádba.- hajtottam le a fejem, így barna hajam előre lógott a szemembe.
-Figyelj Harold! Ami az enyém az a tiéd is! Ezt ne feledd!- húzott maga mellé, még pont volt időm visszatenni az állványra a gitárt. Mindketten hátradőltünk és csak néztük a plafont.- Beszéltem Graccel.- jelentette ki hirtelen semleges hangnemben.
-Mi?- ültem fel sebesen és Louis fölé másztam.- Mit mondott?
-Elmondta, hogy mi miatt rágott be rád.- nézett fel rám kissé szomorúan.
-Na és miért?- csüngtem a szavain.
-Ha jól értelmeztem akkor összefoglalva nagyjából azért, mert férfi vagy.- vigyorgott.- Úgy néztél Mollyra, mint egy Istennőre. De hát srác vagy, nem? Akkor ez alap. Molly nem kispályás csaj.- ölelte át a nyakam.
-Most akkor mit tegyek? Nem akarok rosszban lenni vele.- sóhajtottam és lefeküdtem Lou mellkasára.
-Ne csinálj semmi hülyeséget és lepd meg valamivel.- adott egy puszit.- Habár Grace is Malik, így szerintem nála más a helyzet. A Malikok furák.- kuncogott.
-Tudom.- mosolyodtam el.

*Este*

Már végeztem a zuhanyozással, így tisztán feküdtem az ágyamban, alsógatyában. Vissza gondoltam a múltra. Az árvaházra... Ez álomba is ringatott. Mennyivel egyszerűbb volt minden.